Onze werkwijze

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. U bent van harte welkom in onze vestiging.

 Onze producten zijn altijd op maat gemaakt
 Wij gebruiken altijd A-merk kwaliteitsproducten

Werkwijze

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Werkplaats 750 m2

Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit vele kleuren en wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters materiaal en uw verder wensen zoals ritsen, ramen, bevestigingen etc.

Opmeting en mal

Door uw boot goed in te meten en mal ontstaat een net uitgangspunt voor de kap. Dit kan zowel op de ligplaats van uw boot als bij ons bij de werkplaats.

Stikken

Met de hulp van onze speciale naaimachines, zijn alle delen vervolgens aan elkaar gestikt. We maken gebruik van katoendraad om ervoor te zorgen dat de naden waterdicht zijn. De stiknaden zwellen na verloop van tijd op en zorgen zo voor een volledig waterdicht geheel. De ramen zijn eveneens gestikt.

Afmonteren

Met behulp van onze speciale machines zorgen wij ervoor dat onze producten zeer sterk gestikt worden.
Zowel de ramen als alle andere delen worden zeer nauwkeurig gestikt.
De stik naden zwellen na verloop van tijd dicht en zijn dan volledig waterdicht. Vanaf nu kunt u genieten van uw nieuwe bootkap.

Elke werkdag open tussen 09:00 – 18:00  

Op zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 – 17:00. In overleg zijn er ook afspraken ’s avonds of op zondag mogelijk.

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 333 363 15

Diensten van

Zeilmakerij Depart

Verandazuil

Buiskap

Dekzeil

Biminitop

Stoffering

Buizenframe

Wat klanten zeggen over ons.

Goede
Gebaseerd op 23 recensies
p eetam
p eetam
2020-11-26
Wij hebben niet zo lang geleden een zeil laten plaatsen aan de zijkant van onze overkapping, en we kwamen uit bij Zeilmakerij Depart vanwege vrienden die iets soortgelijks hadden laten doen. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal en de professionaliteit en service van de vakmannen van Depart.
Thijs Theunissen
Thijs Theunissen
2020-08-28
Pracht spul, snel klaar, top service!
Henk Arbon
Henk Arbon
2020-07-22
Deskundig, behulpzaam en leveren altijd perfecte kwaliteit. Louter positieve ervaringen! Aanbevolen!
Charissa tamara Biersteker
Charissa tamara Biersteker
2020-07-19
Vakkundig werk afgeleverd en niet te duur
Mirjam Hauwert
Mirjam Hauwert
2020-07-01
Onze veranda zeilen waren veel eerder klaar dan verwacht. Eenvoudig te monteren. We zijn zeer tevreden over de prijs/ kwaliteit en de service. Het staat écht prachtig.
Andries de Bruin
Andries de Bruin
2020-06-30
Veranda zeilen besteld bij Depart Goed geholpen en uitstekende service Mooi passend en afgemonteerd opgeleverd,top werk geleverd
George ten Hoope
George ten Hoope
2020-05-30
Veel mogelijkheden, snelle levering.
Cindy Nieland
Cindy Nieland
2020-05-23
Prima geholpen snelle service en vakkundig

Werkwijze

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit zeer vele kleuren en werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Contact

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 333 363 15
Molenwerf 6, 1911 DB Uitgeest

× Hoe kan ik je helpen?