Onze werkwijze

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. U bent van harte welkom in onze vestiging.

 Onze producten zijn altijd op maat gemaakt
 Wij gebruiken altijd A-merk kwaliteitsproducten

Werkwijze

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Werkplaats 750 m2

Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit vele kleuren en wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters materiaal en uw verder wensen zoals ritsen, ramen, bevestigingen etc.

Opmeting en mal

Door uw boot goed in te meten en mal ontstaat een net uitgangspunt voor de kap. Dit kan zowel op de ligplaats van uw boot als bij ons bij de werkplaats.

Stikken

Met de hulp van onze speciale naaimachines, zijn alle delen vervolgens aan elkaar gestikt. We maken gebruik van katoendraad om ervoor te zorgen dat de naden waterdicht zijn. De stiknaden zwellen na verloop van tijd op en zorgen zo voor een volledig waterdicht geheel. De ramen zijn eveneens gestikt.

Afmonteren

Met behulp van onze speciale machines zorgen wij ervoor dat onze producten zeer sterk gestikt worden.
Zowel de ramen als alle andere delen worden zeer nauwkeurig gestikt.
De stik naden zwellen na verloop van tijd dicht en zijn dan volledig waterdicht. Vanaf nu kunt u genieten van uw nieuwe bootkap.

Elke werkdag open tussen 09:00 – 18:00  

Op zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 – 17:00. In overleg zijn er ook afspraken ’s avonds of op zondag mogelijk.

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11

Diensten van

Zeilmakerij Depart

Verandazuil

Bootkappen

Dekzeil

Biminitop

Stoffering

Buizenframe

Wat klanten zeggen over ons.

Werkwijze

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit zeer vele kleuren en werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Contact

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11
Molenwerf 6 1911DB Uitgeest

× Hoe kan ik je helpen?