Buiskap

LET OP: In verband met de drukte, kunnen wij tijdelijk geen buiskap leveren op locatie. Als u toch een nieuwe geleverd wilt hebben, vragen wij u om uw boot met trailer te brengen bij ons op locatie in Uitgeest.

Heeft u geen trailer? U kunt bij ons ook kosteloos een trailer lenen.

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. U bent van harte welkom in onze vestiging.

 Onze producten zijn altijd op maat gemaakt
 Wij gebruiken altijd A-merk kwaliteitsproducten

Buiskap

U kunt bij ons terecht voor het repareren en vervangen van uw bootkap. Mocht u nog geen buiskap hebben dan is dat geen probleem, wij maken een passende nieuwe kap geheel naar uw wensen.

Elke werkdag open tussen 09:00 – 18:00  

Op zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 – 17:00. In overleg zijn er ook afspraken ’s avonds of op zondag mogelijk.

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11

Andere diensten van

Zeilmakerij Depart

Verandazuil

Buiskap

Dekzeil

Biminitop

Stoffering

Buizenframe

Wat klanten zeggen over ons.

Werkwijze

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit zeer vele kleuren en werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Contact

info@zeilmakerijdepart.nl 0251 310 111 06 30 76 94 11 Molenwerf 6 1911DB Uitgeest
× Hoe kan ik je helpen?