Verandazeil

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. U bent van harte welkom in onze vestiging.

 Verandazeil in 3 weken geleverd
 Onze producten zijn altijd op maat gemaakt
 Wij gebruiken altijd A-merk kwaliteitsproducten

Verandazeil

Snelste levering voor een verandazeil. Levertijd is 3 weken!      

Bij Zeilmakerij en Stofferderij Depart bent u aan het juiste adres voor uw op maat gemaakte verandadoek, verandazeil, serredoek of serrezeil.en ook voor kussens op maat. Alle verandadoeken worden op maat gemaakt en kunnen desgewenst worden voorzien van een ruit. Ook ringen of tourniquets en pezen behoren tot de mogelijkheden. Onze verandadoeken worden standaard gemaakt van degelijk gecoat 650 m2 grams doek , Afwerking: rondom een zoom en tourniquetkousen.(draaiers los bijgeleverd) bovenkant ook mogelijk met rail en  pees. Standaard worden de verandadoeken voorzien van oprolriemen, zodat u uw doek eenvoudig naar boven kunt oprollen en vast zetten.     

Materialen: 
-Pvc doek 650 gr m2 Kleur naar uw keuze
-Transparant raamfolie 0,5 mm   
-10 mm ykk  ritsen 
-spangespen en spanbanden
-Kederreil (aluminium)    
-tourniquets met zeil ringen

Voor vragen, prijzen ed. kunt u contact met ons opnemen. Mail de maten of eventueel uw ingevulde tekening naar ons en u krijgt van ons een offerte op maat.

Elke werkdag open tussen 09:00 – 18:00  

Op zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 – 17:00. In overleg zijn er ook afspraken ’s avonds of op zondag mogelijk.

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11

Andere diensten van

Zeilmakerij Depart

Buizenframe

Buiskap

Dekzeil

Biminitop

Stoffering

Wat klanten zeggen over ons.

Werkwijze

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit zeer vele kleuren en werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Contact

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11
Molenwerf 6 1911DB Uitgeest

× Hoe kan ik je helpen?