Reiniging

Zeilmakerij Depart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd in Uitgeest. Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. U bent van harte welkom in onze vestiging.

 Onze producten zijn altijd op maat gemaakt
 Wij gebruiken altijd A-merk kwaliteitsproducten

Reiniging

Zeilmakerij Depart is ook uw adres voor het reinigen én impregneren van bootkappen , buiskappen , voortent , huiken etc.

In de loop van de tijd wordt uw zeil, buiskap of zonwering vuil en neemt de waterdichtheid van uw doek behoorlijk af. U kunt er dan voor kiezen om een nieuw doek aan te schaffen, maar u kunt deze ook laten reinigen door onze specialisten in Uitgeest. Wanneer deze specialisten uw zeil onder handen hebben genomen, is uw zeil of tent weer zo goed als nieuw. Deze is dan vuil- en waterafstotend door ons professionele impregneermiddel. Bij onze Zeilwasserij wordt uw zeil of bootkap snel, vakkundig en voor een betaalbare prijs gereinigd en geïmpregneerd.

Elke werkdag open tussen 09:00 – 18:00  

Op zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 – 17:00. In overleg zijn er ook afspraken ’s avonds of op zondag mogelijk.

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11

Andere diensten van

Zeilmakerij Depart

Verandazuil

Bootkappen

Dekzeil

Biminitop

Stoffering

Buizenframe

Wat klanten zeggen over ons.

Werkwijze

Wij maken enkel maatwerk producten en zien persoonlijke communicatie derhalve als een belangrijk punt. Voor uw allround zeilwerk zo als, kappen, dekkleden, zeilen etc. heeft u bij ons een keuze uit zeer vele kleuren en werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen. Van een afdekkleed tot complete buizenkap, voor de vele producten die wij maken verwijzen wij u naar het productoverzicht.

Contact

info@zeilmakerijdepart.nl
0251 310 111
06 30 76 94 11
Molenwerf 6 1911DB Uitgeest

× Hoe kan ik je helpen?